Tapahtumat

Perinteiset Kuutamotanssit tanssitaan taas elokuussa lauantaina 13.päivä klo 18 alkaen.

Musiikista vastaa JonesManBand.

Ohjelmassa mm. arpajaiset, köydenvetoa, lapsille kivaa puuhaa ja tietenkin makeita ja suolaisia herkkuja notkuva buffetti.

TERVETULOA!

TAPAHTUMA PERUTAAN VOIMASSA OLEVAN METSÄPALOVAROITUKSEN VUOKSI.

LAPSILLE RIPAUS KESKIKESÄN TAIKAA!

Koulunrannassa juhannuskokko lapsille juhannusaattona klo 18-20, säävarauksella.

Buffetista herkkuja ja vaikkapa pullakahvit vanhemmille.

TERVETULOA!

Tule tekemään kanssamme Avoimet Kylät -päivää, Suomen suurinta yleisötapahtumaa

Avoimet Kylät -päivä on valtakunnallinen kyläpäivä jolloin kylät esittelevät perinteitänsä, toimintaansa, kylässä tapahtuvia aktiviteetteja.
Päivän tavoitteena on tehdä kylien monipuolinen toiminta tutuksi sekä lisätä kylätoiminnan tunnettavuutta.

Rusutjärvellä Avoimet Kylät -päivänä voit nauttia Rusutjärven koulun vanhempainkerho ry:n järjestämän buffetin herkuista samalla kuunnellen haitarimusiikkia.
Haitarinsoitosta vastaa Rusutjärvi-seura ry:n puheenjohtaja Harri. Paikalla kyläyhdistyksen toiminnasta kertomassa ovat myös seuran hallituksen jäsenet.
Kahvittelun ja musiikin lomassa voi tehdä löytöjä peräkonttikirpputorilta.

Peräkonttikirpputorille paikat ovat maksuttomia, mutta niitä on rajoitettu määrä. Myyntipaikan voi varata sähköpostitse rusutjarviseura@gmail.com tai www.rusutjarviseura.fi kautta.

Rusutjärvi-seura ry:n sääntömääräinen kevätkokous 19.5.2022 klo 18 Rusutjärven koululla (Rusutjärventie 258, 04370 Rusutjärvi)

Asialista

- Kokouksen järjestäytyminen

- Toimintakertomuksen käsittely

- Tili- ja vastuuvapauksen myöntäminen tilivelvollisille

- Muut asiat

Rusutjärven uimarannalla järjestetään 14.5. 2022 klo 11-14 koko perheen iloinen KEVÄTHULINA -tapahtuma.

Tapahtuman ohjelma:

klo 11 Rusutjärvi-seura ry:n puheenjohtajan tervetulotoivotus

klo 11-13 @PrinsessaUnelmia Tähkäpää

klo 12.30 Bingo lapsille

Ohjelmassa myös Rusutjärvi-seura aiheinen tietokilpailu, pallon tarkkuusheittoa ja muuta kivaa.

Buffetista löytyy kahvia, kylmiä juomia, makeita herkkuja, grillimakkaraa ja soppatykistä niin kauan kuin keittoa riittää nakkikeittoa.

Tapahtumassa on myös Etelä-Tuusulan kylien kehittämisverkosto esittäytymässä.

Rusutjärven uimarannan KEVÄTTALKOOT pidetään la 7.5.2022 klo 10 alkaen.

Yhteisiä koko kylän siivoustalkoita ei järjestetä, mutta halukkaat voivat noutaa siivousvälineitä uimarannalta kevättalkoiden aikana. Samalla opastetaan kuinka toimia kerättyjen roskasäkkien kanssa.

Rusutjärven uimarannalla TALVIUINNIN PÄÄTTÄJÄISET vietetään la 23.4.2022.

Talviuinnin päättäjäisissä tarjolla kahvia ja pullaa. Paikalla myös Rusutjärvi-seura ry:n hallituksen jäseniä vaihtamassa kuulumisia ja ottamassa vastaan ideoita ja toiveita koskien uimarannan toimintaa.